Vrijwilligerspool

Voor iedereen die zich vrijwillig wil inzetten voor een ander maar dit niet structureel wil doen is een vrijwilligerspool opgezet. Als vrijwilliger in deze pool ben je beschikbaar om ingezet te worden maar ben je ook altijd vrij om hier al dan niet op in te gaan, afhankelijk van je eigen agenda. Oude IJsselstreek Doet bemiddelt tussen de inwoner en vrijwilliger.

Het opzetten van de vrijwilligerspool is voortgekomen uit de activiteiten van Sociaal Werk Oude IJsselstreek. We merken dat veel mensen graag een ander willen helpen om kleine eenmalige, soms tijdelijke taken/klussen te doen. Het is speciaal opgericht voor klussen als vervoer (van en naar het ziekenhuis), kleine klusjes in en om het huis en tuinieren.

Iedereen kan zich inschrijven voor deze vrijwilligerspool, of je nu 1 uur per jaar tijd hebt of wellicht vaker. Hoe meer vrijwilligers zich inschrijven hoe meer en beter inwoners, die het zelf niet (meer) kunnen, geholpen kunnen worden.

Zijn je gegevens opgenomen, dan krijg je een bericht zodra we een verzoek voor hulp hebben ontvangen. Het is vervolgens aan jou of je aan dit verzoek gehoor geeft.

Aanmelden(Vereist)
Naam(Vereist)
Ik ben beschikbaar voor(Vereist)
Ga naar de inhoud