Ben jij degene die wij zoeken?

Ben je actief en wil je éénmalig je handen uit de mouwen steken?

Vind je het fijn om een inwoner uit de gemeente Oude IJsselstreek te helpen met zijn of haar tuin?

Heb jij de groene vingers die wij zoeken?

Dan zijn wij opzoek naar JOU!

Elk jaar organiseert Oude IJsselstreek Doet 2 keer een tuinwerkdag. Deze vinden meestal plaats op een vrijdag en zaterdag in maart, dan worden de tuinen voorjaars klaar gemaakt en op een vrijdag en zaterdag in oktober, dan worden de tuinen klaar gemaakt voor het najaar/winter. Dit jaar is er nog geen tuinwerkdag geweest omdat op dat moment de Corona-crisis uitbrak. Als het lukt, willen wij natuurlijk in het najaar graag nog een tuinwerkdag houden.

Inwoners uit de gemeente Oude IJsselstreek, die hun tuin om wat voor een reden dan ook niet meer kunnen onderhouden en weinig tot geen budget hebben om een hovenier of tuinman in te schakelen, kunnen zich aanmelden voor de tuinwerkdag.

Wil je je graag samen met een andere vrijwilliger inzetten voor iemand die het nodig heeft? Of vind je het leuk om met een groep vrienden/buren enz. samen een tuin onderhanden te nemen?

Meld je dan bij ons aan!

Voor meer informatie of aanmelden kun je contact opnemen met Sandra Teeuwsen van Oude IJsselstreek Doet, telefoonnummer 06-83 70 84 11 of stuur een e-mail naar info@oudeijsselstreekdoet.nl. Mocht je nog graag iemand willen spreken, dan zijn wij elke dinsdagmorgen van 10.00 – 11.30 uur aanwezig in de bibliotheek in Terborg, Herman van Velzenstraat 1.