De FreeWheel-club zoekt trainers / begeleiders.
Mensen die het leuk vinden een groep sportieve senioren te begeleiden bij het gezond bewegen. Eén of twee keer per week een uurtje. Heb je geen ervaring; geen probleem we begeleiden je op elk gebied. Je bent of wordt heel snel één van de groep. Kom gerust eens kijken, we zijn er elke (werk)dag om 9:00 uur. Misschien wil je eerst eens meesporten.

De FreeWheel-club heeft als doelstelling: Gezond bewegen en daardoor een leuker leven.
De FreeWheel Vitality Club is een activiteit van de Stichting FreeWheel. Hierbij kunnen mensen, die zich om welke reden dan ook overdag vrij kunnen maken, samen een uur bewegen. Noem het sporten, maar dan zonder onderlinge competitie. Je doet het helemaal voor jezelf en verbetert daarmee je conditie en lenigheid. We bieden ook ondersteuning bij het aanleren en volhouden van een betere leefstijl. Je voelt je daardoor fitter en gezonder. En met misschien een betere levensverwachting, maar in ieder geval een leuker leven. En dat is onze belangrijkste doelstelling.
Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag om 9:00 uur bewegen we onder leiding van een tweetal trainers, die de oefeningen bedenken en voorbereiden. Donderdag is er een stevige wandeling van een uur of kun je meedoen aan de yoga. (In de buitenlucht als het kan en binnen als het moet)
Lid worden kost weinig en de club is daardoor laagdrempelig. Ieder lid bepaalt zelf hoe vaak en wanneer hij of zij meedoet aan activiteiten. De ervaring leert echter; iemand die eenmaal gewend is, gaat zo veel mogelijk meedoen. Al was het alleen maar voor de gezelligheid, de saamhorigheid en de eventuele koffie na afloop.

Kijk maar eens op onze website (www.freewheelclub.nl) en bel eventueel even met Herman Wielens (voorzitter) tel. 0315-640735 of stuur een mailtje naar Guido Peters (secretaris) freewheel.g.peters@gmail.com

Vacature 52