‘Samen is Leuker’ is bedoeld voor inwoners uit de gemeente Oude IJsselstreek die op zoek zijn naar iemand die het leuk vindt om samen bijvoorbeeld te gaan winkelen, een kaartclubje oprichten of samen kaarten, samen wandelen of fietsen, samen sporten, samen een terrasje pakken, samen koffiedrinken, of een spelletje doen, noem maar op……. Want, het is véél gezelliger om met meer mensen wat te ondernemen. Niet iedereen heeft een groot netwerk om dit zelf te kunnen doen en daarom organiseert Oude IJsselstreek Doet ‘Samen is Leuker’.

Een aantal keer op jaarbasis wordt ‘Samen is Leuker’ georganiseerd. ‘Samen is Leuker’ vindt plaats op een door ons gekozen locatie in de Oude IJsselstreek, waarbij wij zoveel mogelijk rekening houden met alle inwoners die graag willen komen. De laatste keren was dit in Terborg bij Van der Eem.

De komende bijeenkomsten Samen is Leuker worden gehouden op onderstaande data. Let op: i.v.m. het Corona-virus is aanmelden verplicht zodat wij de richtlijnen van het RIVM kunnen handhaven. Opgeven kan bij Sandra Teeuwsen, gegevens hieronder aan de pagina.

  • Donderdag 1 oktober 2020 van 14.00 – 16.00 in Hotel-Restaurant de Ploeg in Varsseveld
  • Dinsdag 6 oktober van 14.00 – 16.00 uur bij de MinnaManna in Ulft
  • Donderdag 8 oktober van 14.00 – 16.00 bij het Pakhuus in Silvolde

Inwoners krijgen de mogelijkheid om met elkaar kennis te maken en te kijken welke gemeenschappelijke interesses ze hebben, vaak ontstaan hieruit vriendschappen! De bijeenkomsten zijn gratis en worden altijd goed bezocht!

Voor meer informatie of aanmelden kun je contact opnemen met Sandra Teeuwsen van Oude IJsselstreek Doet, telefoonnummer 06-83 70 84 11 of stuur een e-mail naar info@oudeijsselstreekdoet.nl. Elke woensdagochtend zijn wij ook aanwezig bij de MinniManna in Ulft tussen 10.00 en 11.30, dit is een inloop dus kom gerust aan!