‘Samen is Leuker’ is bedoeld voor inwoners uit de gemeente Oude IJsselstreek die op zoek zijn naar iemand die het leuk vindt om samen bijvoorbeeld te gaan winkelen, een kaartclubje oprichten of samen kaarten, samen wandelen of fietsen, samen sporten, samen een terrasje pakken, samen koffiedrinken, of een spelletje doen, noem maar op……. Want, het is véél gezelliger om met meer mensen wat te ondernemen. Niet iedereen heeft een groot netwerk om dit zelf te kunnen doen en daarom organiseert Oude IJsselstreek Doet ‘Samen is Leuker’.

Twee keer op jaarbasis wordt ‘Samen is Leuker’ georganiseerd, één keer in april en één keer in november. ‘Samen is Leuker’ vindt plaats op een door ons gekozen locatie (de vorige keer was dat de Roode Leeuw in Terborg). Door de Coronacrisis is dit jaar in april geen bijeenkomst georganiseerd, wij hopen in november dit weer op te pakken.

Inwoners krijgen de mogelijkheid om met elkaar kennis te maken en te kijken welke gemeenschappelijke interesses ze hebben, vaak ontstaan hieruit vriendschappen! De bijeenkomsten zijn gratis en worden altijd goed bezocht!

Voor meer informatie of aanmelden kun je contact opnemen met Sandra Teeuwsen van Oude IJsselstreek Doet, telefoonnummer 06-83 70 84 11 of stuur een e-mail naar info@oudeijsselstreekdoet.nl. Mocht je nog graag iemand willen spreken, dan zijn wij elke dinsdagmorgen van 10.00 – 11.30 uur aanwezig in de bibliotheek in Terborg, Herman van Velzenstraat 1.