logo Oude IJsselstreek Doet

Oude IJsselstreek Doet

Oude IJsselstreek Doet is in 2018 ontstaan uit de samenvoeging van BUUV Oude IJsselstreek en Servicepunt Vrijwilligerswerk. Met een nieuwe naam en nieuwe website willen we nog meer inwoners van de gemeente Oude IJsselstreek ondersteunen in het vinden van vrijwilligerswerk, stimuleren van burenhulp en bemiddelen tussen vrijwilligers en organisaties.

Burenhulp

Bij burenhulp gaat het om diensten of kleine klusjes die je voor elkaar kunt doen. Zonder dat hier direct iets tegen over staat. Denk bijvoorbeeld aan boodschappen doen of de tuin winterklaar maken. Dit doe je dan voor iemand die dit zelf niet meer kan. Maar je kunt ook jouw vraag stellen op deze website. Lukt het je niet om dit online te doen? Bezoek dan een inloopspreekuur of neem telefonisch contact met ons op.

Bemiddelen vrijwilligerswerk

Oude IJsselstreek Doet bemiddelt tussen vraag en aanbod. We helpen je bij het zoeken naar vrijwilligerswerk en ondersteunen je als organisatie als je vrijwilligers wil werven. We bieden een online vacaturebank waar gratis vrijwilligersvacatures geplaatst kunnen worden. Mocht je geen passend vrijwilligerswerk vinden? Neem dan even contact met ons op. We plannen een intakegesprek en gaan voor je op zoek naar passend vrijwilligerswerk.