Als organisatie ben je soms afhankelijk van vrijwilligers, daar weten wij als Sociaal Werk Oude IJsselstreek alles van. Wij hebben een team van vrijwilligers die actief zijn voor inwoners van de gemeente, maar tevens hebben wij een doorverwijsfunctie. Hierin werken wij graag samen met onze netwerkpartners.

Wij geloven dat vrijwilligers in hun kracht komen te staan als ze op de plek zijn waar ze tot hun recht komen, en daarvoor is het soms nodig ze door te verwijzen naar een andere organisatie als het onze. Om te kunnen doorverwijzen of om vrijwilligers direct met jouw organisatie kennis te laten maken willen wij graag weten welke organisaties met regelmaat opzoek zijn naar vrijwilligers.

Ben jij een organisatie die met regelmaat opzoek is naar één of meerdere vrijwilligers? Dan heb je nu de mogelijkheid om je te presenteren op onze website. Via het menu kunnen vrijwilligers direct op je organisatiepagina komen en we zetten Social Media in voor extra aandacht.

Kijk eens op organisatie/sociaal-werk-oude-ijsselstreek , hierop hebben wij het Sociaal Werk Oude IJsselstreek als voorbeeld opgenomen om je als organisatie voor te stellen.

Heb je interesse?

Neem contact op met Buse Ünalli via buse@sociaalwerk-oij.nl of neem contact op via telefoonnummer 06-82227834. Zij kijkt mee naar de mogelijkheden.