Home » Vrijwilligersvacatures & hulpvragen » Kickboksen, neem mij mee en train met mij!
Kickboksen

Ik zoek iemand die mij uit huis haalt om te kickboksen, bijna letterlijk. Ik wil heel graag maar mis iemand om mee te gaan waardoor ik niet wil gaan, durf te gaan. Maar ook heb ik de dagen er tussen zitten dat ik geen zin heb en dan ook niet ga. Deze persoon moet mij dan dus wel uit huis halen.
Ik hoop ook dat deze persoon met mij mee trainen omdat ‘ie het al vaker heeft gedaan. Ik heb een soort personal trainer nodig, iemand waarop ik kan rekenen!

Ik zou mij graag willen inschrijven bij de kickboksschool in Ulft, maar ik sta open voor suggesties.

Ik zoek dan iemand die van aanpakken weet,  iemand die niet snel een nee accepteert.
Denk dat hierin voor mij een manspersoon boven de 30 het beste werkt.

Hulpvraagnummer 546

Je kunt op deze hulpvraag reageren door te mailen naar info@oudeijsselstreekdoet.nl of door te bellen naar 06 83 70 84 11.