Houd jij je hoofd koel?
Een flauwte, een hersenschudding, een bloeding of een alcoholvergiftiging. Je komt van alles tegen tijdens een evenement. Kom jij in actie als iemand direct hulp nodig heeft? Meld je aan als vrijwilliger. Kijk op ons Youtubekanaal voor een filmpje over evenementenhulpverlening bij het Rode Kruis!
Wat ga je doen?
Als hulpverlener van het Rode Kruis ben je getraind voor onverwachte situaties. Is er iemand gewond? Je houdt je hoofd koel en neemt je verantwoordelijkheid. Tijdens de Zwarte Cross, Pinkpop, de Nijmeegse Vierdaagse en andere evenementen staan jij en je team klaar. De bezoekers hebben een geweldige dag en jij ook.

Wie ben jij?
• Je bent 18 jaar of ouder
• Je hebt een geldig uitgebreide Rode Kruis EHBO-certificaat (EH4100 of gelijkwaardig diploma) of bent bereid deze te halen
• Je bent stressbestendig en beschikt over incasseringsvermogen
• Je komt direct in actie als er iets gebeurt en neemt je verantwoordelijkheid
• Je luistert goed en reageert op behoeften van slachtoffers

Wij bieden jou
Een kans om jouw ervaringen en je netwerk uit te breiden en je (beroepsmatige) kwaliteiten in te zetten voor de samenleving. Je krijgt mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en je reis- en onkosten worden vergoed.

Geïnteresseerd?
Heb je belangstelling voor deze functie of heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar vacature.gelderland@rodekruis.nl. Je kunt natuurlijk ook kijken op www.rodekruis.nl

Solliciteer nu (mailadres: vacature.gelderland@rodekruis.nl)

Het Rode Kruis
Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen we vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. En dat doen wij met vele vrijwilligers die zich met passie inzetten. Wij werken wereldwijd vanuit onze zeven grondbeginselen: menslievendheid, onpartijdigheid, neutraliteit, onafhankelijkheid, vrijwilligheid, eenheid en algemeenheid.

Vacature 77