Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en ontwikkelingen rondom Corona? Volg ons op Facebook.

Welkom op Oude IJsselstreek Doet. De Corona crisis raakt ons allemaal. Via deze website coördineren we corona hulp, vraag en aanbod van vrijwilligers en hulpbehoevenden en presenteren wij lokale initiatieven in de gemeente Oude IJsselstreek. Voor ons is persoonlijk contact belangrijk en houden we rekening met de privacy van inwoners. Daarom hebben we geen online lijst met vrijwilligers en hulpbehoevenden.


Heb je hulp nodig?

  • Heb je acute ondersteuning nodig wegens quarantaine, neem dan contact op met Oude IJsselstreek Doet. Hierbij kan je denken aan iemand die boodschappen voor je haalt of de hond voor je uitlaat. Kijk op www.oudeijsselstreekdoet.nl voor meer informatie. Via deze website coördineren we coronahulp, vraag en aanbod van vrijwilligers en hulpbehoevenden en presenteren wij lokale initiatieven in de gemeente Oude IJsselstreek. 
  • Behoefte aan een (bel)maatje of wil je een (bel)maatje zijn voor iemand? Neem contact op met Sandra Teeuwsen op telefoonnummer 06 83 70 84 11.

Meld je aan als vrijwilliger

Wil jij je inzetten voor anderen door bijvoorbeeld boodschappen te doen, de hond uit te laten of een luisterend oor te zijn? Meld je aan.


Heb jij een initiatief? Deel hem met ons via info@oudeijsselstreekdoet.nl.


Heb jij een initiatief waarvoor je financiële middelen of ondersteuning nodig hebt?
Doe een aanvraag bij het tijdelijke OIJD Coronafonds. Klik hier voor meer informatie.