Bij wie mogen deze twee ondernemende broertjes komen spelen?

Wij zijn op zoek naar een liefdevol gezin in de buurt van Etten waar broertjes James (3 jaar) en Zack (1,5 jaar) iedere week welkom zijn. James houdt van buitenspelen, waarbij hij al zijn energie kwijt kan. Voor James is duidelijkheid belangrijk. Zack houdt vooral ontzettend van gezelligheid. Wonen jullie in de buurt van Etten en lijkt het je leuk om deze ondernemende broertjes op te vangen? De voorkeur gaat uit naar de vrijdag of zaterdag. Neem dan contact op met Marjolein Kroezen, coördinator InHuis Steungezinnen: 06-26230767 of m.kroezen@yunio.nl. – Een vrijwilliger wordt ten tijde van match gevraagd een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. De gemaakte onkosten worden door Yunio vergoed. -InHuis Steungezinnen is een vrijwilligersproject met professionele ondersteuning van Yunio.

Bieden jullie een fijne plek aan deze energieke meid van 10 jaar?

Voor Maureen van 10 jaar zoeken wij een gezin in de buurt van Ulft waar ze samen met leeftijdsgenoten kan spelen. Maureen houdt van voetballen, buiten spelen, bakken en spelen op de playstation. Maureen zoekt een gezin waar ze haar energie kwijt kan en zich thuis mag voelen. Ze vindt het fijn wanneer ze weet hoe haar dag eruit ziet. Zijn jullie het gezin in de omgeving van Ulft waar Maureen zich thuis mag gaan voelen? De voorkeur gaat uit naar een middag per week.  Neem dan contact op met Marjolein Kroezen, coördinator InHuis Steungezinnen: 06-26230767 of m.kroezen@yunio.nl.   – Een vrijwilliger wordt ten tijde van een geschikte match gevraagd om een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. De gemaakte onkosten worden door Yunio vergoed. – InHuis Steungezinnen is een vrijwilligersproject met professionele ondersteuning van Yunio.

Hebben jullie ruimte voor deze grote zus en haar broertje?

Voor Liv van 8 jaar en Sil van 6 jaar zoeken wij een gezellig gezin of bonus opa- en oma, waar ze iedere week een paar uurtjes of om de week een (halve) dag in het weekend mogen komen spelen. Samen houden ze enorm van buitenspelen en tekenen. Liv vindt het leuk om te knutselen, te fietsen, te spelen met andere kinderen. Sil houdt van spelen met auto’s en speelt ook graag met andere kinderen. Het zijn lieve en sociale kinderen. Hun alleenstaande moeder heeft haar handen vol aan het moederschap en alles wat daarbij komt kijken. Ze kan dit prima aan, als ze af en toe wat tijd voor zichzelf kan hebben. Het zou zo mooi zijn wanneer Liv en Sil dan even in een ander gezin mogen spelen. Wonen jullie in de buurt van Silvolde en hebben jullie ruimte om deze lieve zus en broer af en toe op te vangen? Neem dan contact op met Marjolein Kroezen, coördinator InHuis Steungezinnen: 06-26230767 of m.kroezen@yunio.nl